Административно обслужване

 

Регистрация на вашата нова фирма
попълнете заявление

Офис под наем в сърцето на София / Виртуален офис
вижте повече

Избор на офис – Възможност на всеки малък и среден бизнес да изгради разпознаваема бизнес визия. Да гарантира сигурността на своята кореспонденция. Да защити своите правни и бизнес интереси.
Във вашия Виртуален Офис винаги има Ваш представител, който да осъществи връзка с Вашите клиенти и комуникация със служители на държавната, общинската и съдебната администрация.
Виртуалните офиси са подходящи за бизнес от всякакво естество. Мобилността е повече от необходимост, тя е начин на работа. Времето е лукс, който няма как да пренебрегнем. Днес можете да си позволите да имате време, да бъдете навсякъде и същевременно Вашият виртуален офис да работи за Вас.
Офис разходите Ви са сведени до минимум, като същевременно се радвате на висока ефективност, сигурност и време – време което да концентрирате и отдадете на вашият бизнес.
Виртуалните офиси Ви предлагат: Престижен бизнес адрес за кореспонденция в централната част на град София, който можете да ползвате на вашите визитки, фирмени документи, брошури или уебсайт.
Адрес на управление /седалище/ на дружеството.
Местен стационарен телефонен номер и факс.
Отговаряне, пропускане или пренасочване на телефонно обаждане, факс съобщение, съгласно Ваши изрични инструкции (услугата се предоставя на български и английски език).
Адрес за кореспонденция и комуникация с държавни, общински, съдебни органи и администрация на територията на Република България.
Телефонен секретар, който да приема обажданията по вашия телефон в извън офисните часове и да ги препраща към вашия телефон или имейл в началото на следващия работен ден.
Фирмен имейл адрес за получаване, събиране и препращане на кореспонденция.
Получаване, съхранение и/или препращане на получената кореспонденция съгласно предварително зададени параметри и инструкции.
Възможност за приемане на служители на държавната, общинската и съдебна администрация, НАП, НОИ, СГС, АВ. Приемане и подписване на призовки и документи при изрично упълномощаване и съгласно Вашите изисквания.
Организирайки своя Виртуален офис, Вие оптимизирани своите офис разходи. Спестявате време и енергия и имате възможност да се концентрирате върху важните аспекти на Вашия бизнес.
Поддръжката и управлението на Вашия информационен поток, комплексното обработване на Вашата кореспонденция по поща, телефон, факс или имейл Ви гарантират, че нито един Ваш клиент няма да бъде забавен или пропуснат. Реалното присъствие на Ваш представител на офис адреса Ви, Ви осигурява така необходимото съдействие при комуникацията държавната, общинската и съдебна администрация.

АУТСОРСИНГ
Има редица административни задачи, които нашите служители могат да поемат. Те ще се заемат както с основната Ви администрация, счетоводство и фактуриране, така и дори със създаването на Вашия фирмен уебсайт.
Те могат да подготвят и бизнес презентация за Вашата фирма. Също така предлага изготвяне на отчети и преводи. Всички Ваши административни нужди ще бъдат взети предвид, така че да Ви предложим персонално решение според тях.

Защо аутсорсинг?
Спестява време. Разбираме колко е ценно времето Ви. Фокусирайте се върху важните неща и Ни поверете ежедневната си администрация.
Осигурява гъвкавост: Позволете си свободата да управлявате сами времето си и осигурете по бърз темп на растеж на компанията си.

Достъп до ресурси: Използвайте знанията, уменията и опита на квалифицирани кадри на достъпна цена.
Финансови предимства: Доверете ни административните си задачи срещу много по-ниско възнаграждение. Намалете разходите си и се фокусирайте върху водещите задачи на Вашия бизнес.

Свържете се с нас